fredag, januari 18, 2008

Veckobrev 04

Kommande vecka sätter vi igång med vårt temaarbete om Faraoner och livet i det gamla Egypten, på allvar. Vi har sedan terminsstart byggt upp vår kunskapsbank i ämnet och under nästa vecka kommer vi att intensivt arbeta med en skotsk metod som kallas för ”storyline”. Mer än så får ni inte veta nu utan ni är välkomna till skolan nästa fredag den 25 januari kl. 12.00 för att ta del av arbete och resultat. Det ska bli ett framträdande om Egypten av ett annorlunda slag, det kan vi lova. Vi bryter det vanliga schemat nästa vecka men tiderna gäller som vanligt.

Med start nästa vecka så kommer Pär Rosengren att vikariera för Ulrika i 2 veckor. Hon är tillbaka den 5 februari.

I torsdagseftermiddag fick vi information om vårterminens aktiviteter på Amerikanska skolan. Vi skickar med eleverna information och anmälningsblanketter idag. Ni lämnar själva in blanketten och avgiften på måndag på Amerikanska skolan. Ni kan även anmäla via mail, men mer om det finns att läsa i informationsbladet.

Cecilia låter meddela att hon startar en ny nybörjarkurs i svenska för vuxna på skolan den 29 januari kl. 08.30-09.30. Vet ni några som är intresserade så be dem ringa henne för anmälan på tel. 825766500.

Trevlig helg!

Lärare och rektor