fredag, april 11, 2008

Veckobrev 16

Lägerskolan på Inhaca står det på programmet kommande vecka. Vi repeterar: Måndagen den 14 april samlas vi i hamnen vid sidan av Waterfront kl. 08.30.
Vi beräknar vara tillbaka i samma hamn runt kl.15.30 på torsdagen den 17:e. Ankomsttiden är lite beroende på tidvattnet denna dag. OM det skulle ske någon förändring så kommer Pär Rosengren att lägga in ändrad ankomsttid på bloggen. Vi skulle ha skrivit till på packningslistan att de som har kan ta med snorklingsutrustning också. Naturligtvis är barnen lediga på fredagen efteråt, den 18:e, som vanligt.

En festlig lördag i skolan - Den 17 maj är en stor festdag i Norge. Skolan deltog förra året i en mycket uppskattad och trevlig norsk tradition. Norska ambassaden har önskat att skolan gör detta till en tradition även här i Maputo. I år är 17 maj en lördag, men Norges ambassadör önskar att alla i skolan är med. En inbjudan vi tackar för och ber er notera. Det blir sång av skolbarnen, lekar, mat och mycket annat trevligt. Vi återkommer med närmare information och inbjudan till er när vi får veta mer.

Ett annat datum som ni ska notera är onsdagen den 30 april då vi kl. 13.00 kommer att ha avslutning på vår Moçambiquevecka. Vid poolområdet kommer vi alla tillsammans att dansa med Timbila Masimba och ni får möjlighet att ta del av vad barnen har gjort denna vecka.

Trevlig helg!
Lärare och rektor