fredag, januari 29, 2010

Skandinaviske skolen uke 4

I dag fikk vi storfint besøk på skolen. Det kom en klovn helt fra Danmark. Godt å le litt nå som det har vært så mye sykdom både hos barn og voksne. Nå håper vi at alle blir friske til neste uke, god bedring til dere som er hjemme!

På onsdag fikk vi besøk av et øs, pøsende regnvær og selvsagt var det morsomt å være ute og leke. Det var mange barn som plasket i vanndammene og de små sjøene som plutselig dukket opp rundt skolen. Etterpå var det kanskje ikke fullt så behagelig å sitte inne med vått tøy, så regner det, er det fint å ha med ekstra klær.

Ukeplanene blir som vanlig delt ut i dag, fredag. Vær så snille å be om å få se disse. Les planen sammen hjemme, og hjelp barna med å planlegge leksearbeidet. Det er fortsatt noen som ikke gjør lekser.

Viktige datoer framover:
Onsdag 3/2 er skolen stengt og torsdag 4/2 er det foreldremøte for skolen
kl. 18.00. Barna har fått med seg skriv om dette.

20. mars: friidrett
10. april: svømming
17. april: triatlon
19. – 22. april: leirskole
23. april: fri pga leirskole
15. juni: siste skoledag
23. august: skolestart 2010/11

I uke 9 (3. – 13. mars) får skolen besøk av to elever og to lærere fra John Bauer gymnasiet i Stockholm. Er det noen som kunne tenke seg å hjelpe oss med boende for disse, ta kontakt med Daniel.

Neste uke ønsker vi Lisa velkommen til skolen. Hun skal jobbe som førskolelærer og volontær og kommer til å ha noen timer inne hos gruppe 1. Velkommen til deg Lisa, og håper du vil trives hos oss!


Ha en riktig flott helg!

Lærerne