fredag, februari 09, 2007

Veckobrev 06

Veckobrev Vecka 06
Grupp 1/2 och 3/4




Musikalitet och rytm har varit ett genomgående tema i veckan på skolan. Alla grupperna har gjort egna instrument och i grupp 1 blev det snabbt en orkester. De spelade för förskolegruppen och vi spelade in dem på video. Kul!
I grupp 3-4 har eleverna arbetat med dans under ett par veckor och nästa vecka ska grupperna börja redovisning av sin dans och undervisa klasskamraterna i den eget koreograferade dansen. Grupp 2 fick en liten ”släng av sleven” med ett pass i grekisk zorbadans igår.

Som alltid på vårterminen så har svenska elever i skolår 5 och 9 nationella prov i svenska, engelska och matematik. 9:orna har redan satt igång med proven i svenska och det kommer att följa fler tillfällen för eleverna i dessa grupper under våren.

Internationella skolan i Maputo bjuder in till simtävlingar lördagen den 17 mars. Eleverna är informerade och Tomas tar emot anmälningar under kommande vecka av dem som vill delta.

När vi sedan kommer fram till fredagen den 16 mars så kan stora och små glädjas åt en veckas februarilov och vi ses igen på storsamlingen måndag 26 mars.

Trevlig Helg!
Lärarna