fredag, augusti 29, 2008

Skandinaviske skolens ukebrev, uke 35

Da er første, hele skoleuke gjennomført og lesebarometeret er nesten sprengt! Leseuken har gått over all forventning. Det har vært lesende barn overalt på skolen og lesegleden har vært stor! Elevene har fått være med inn i HC Andersens eventyrverden, de har møtt Elsa Bekows fantastiske eventyrfigurer, de har sett Karius og Baktus, hørt om politimester Bastian og mange av de andre personene Thorbjørn Egner har skrevet om og de har tatt en tur inn i Tove Janssons forundelige Mummidalen.

Neste uke er det leirskole i Nascer do Sol og det gleder nok både store og små seg til. Pakkelisten har alle fått, men den ligger også ute på bloggen. Vi samles for avreise på skolen kl 06.00 mandag morgen.

Det er dårlig mobildekning der vi skal, men hver dag vil Pär legge ut informasjon om hvordan dagen har vært her på bloggen, så følg med!

Fredag 5. september og mandag 8.september har elevene fri.

Tirsdag 9. september kl. 14.00 kommer en musikkskole hit for å fortelle om sin virksomhet. De tilbyr undervisning i piano, gitar, trommer, fløyte og fiolin. Velkommen til dere som er interessert! Dette er ikke noe skolen tilbyr, men det vil være mulig å benytte skolens lokaler på ettermiddagene. Kan du ikke være med den 9. september kan du ringe rett til musikkskolen på telefon 823367290.

Ha en fin helg!
Hilsen lærerne