fredag, september 12, 2008

Skandinaviska skolans veckobrev vecka 37

Föräldramötet igår kväll var informativt och vi lärare fick möjlighet att förklara och förtydliga vårt arbetssätt. Har ni som inte var där frågor kan ni ställa dem till någon av oss lärare.

Under lägerskolan påbörjade vi en teater, ”Det himmelska författarmötet”, där vi får möta fyra skandinaviska författare och se glimtar ur deras sagor. Föreställningen kommer att vara fredagen den 19 september kl. 12.00. Varmt välkomna och bjud gärna med vänner och bekanta!

Vi vill påminna om läsprotokollet som ska finnas i alla elevers loggböcker. När ni läser hemma, skriv upp antal sidor och skriv en signatur. Uppmuntra era barn att läsa minst 15 minuter varje dag!

Ni kan nu hitta höstterminens scheman och skolmenyn på skolans hemsida. Se till att barnen har med sig gympakläder och badkläder varje tisdag och torsdag, (grupp 1 tisdag och onsdag).

Fredagen den 19 september innehåller inte bara en fantastisk teaterföreställning, utan även en stor Idol/talangtävling för alla internationella skolor i Maputo. På fredag är det den stora finalen och Skandinaviska skolan finns representerade, vilket vi är mycket stolta över. Biljetter finns att köpa hos Cecilia Rosengren under måndag, tisdag och onsdag. Se mer information på skolans anslagstavla.


Trevlig helg! /Lärarna