torsdag, april 30, 2009

Skandinaviska skolans veckobrev vecka 18

Ett stort grattis till alla barn som var med på triathlon i lördags. Ni var jätteduktiga!

Nästa vecka blir det två sportevenemang till; på måndag, 4 maj, har vi friidrottsdag på friidrottsarenan. Vi går tillsammans från skolan efter samlingen. Alla elever ska ha med sig lunchmatsäck och någon frukt/mellanmål. Vi är där hela förmiddagen och därför blir det ingen lunch på skolan. Alla elever ska dessutom komma ombytta till skolan på morgonen.

På onsdag, 6 maj, möter våra elever ryska skolan på en fotbollsmatch. Matchen är kl. 14.00 på Ryska skolan. Berörda elever har fått hem information.

Vi vill påminna föräldrar som har barn i grupp 1 att skriva bebisfakta ( längd,vikt och gärna någon kuriosa) i barnens loggböcker. Skicka gärna med ett bebisfoto också.

Moçambiqueveckan närmar sig och vi planerar en spännande dag med utflykter, skapande, dans och spännande efterarbete av Inhaca. På tisdag, 12 maj, behöver vi hjälp av några föräldrar som kan skjutsa till konstmuséet. Boka in fredag, 15 maj, för då blir det en innehållsrik avslutning på Moçambiquetemat och veckan. Vi återkommer med mer information.

Trevlig helg!
Lärarna