fredag, december 01, 2006

Veckobrev

Veckobrev Vecka 48
Grupp 1/2 och 3/4


Nu går vi in på slutvarvet med sista hela veckan före jullovet. Samtidigt som det gäller att avsluta projekt och arbetsområden så laddar vi för några jultraditioner i sista veckan.

Nu på söndag, den 3.12, samlas vi på den svenska ambassadörens residens kl. 17.00. Barnen kommer att sjunga några julsånger med början ca 17.15 och är sedan gäster på adventsmottagningen tillsammans med er föräldrar.

Onsdagen den 6.12 – Alla elever åker till Botaniska trädgården på förmiddagen. Vi behöver hjälp att köra. Hör av er till Ulrika eller Micke om ni kan.

Fredag den 8.12 – Arbetet kring ”Maputos dolda skatter” avslutas för terminen med presentation av elevernas arbete på ”Gården”. Vi ser fram emot många personliga och ”säljande” beskrivningar av omgivningar i Maputo

Luciaträning och uppträdande den sista veckan:

Måndagen den 11.12 - Barnen samlas i den Anglikanska kyrkan på Avenida 24 de Juhlo kl. 8.00 för generalrepetition av luciatåget.
Skolan ordnar transport tillbaka till skolan efter repetitionen men vill någon vara kvar och lyssna alternativt komma tillbaka för att erbjuda skjuts så blir vi förstås glada för det.

Tisdagen den 12.12 - Barnen samlas i den Anglikanska kyrkan kl. 18.30, ombytta.
Det bästa är att byta om hemma och inte ha så mycket värdesaker med sig till kyrkan eftersom stöldrisken är rätt stor där. Vi ordnar en vakt, men kan inte ta ansvar för eventuella värdesaker.
Kl. 18.45 ska publiken vara samlad och få lyssna på ett par sånger av den skandinaviska norska kören innan Luciatåget erövrar scenen.
Uppträdandet beräknas vara klart ca. 20.00

Onsdagen den 13.12 - Kl. 8.00 uppträder förskolan och grupp 1 med ett Luciatåg för föräldrar och skolbarn. Efter uppträdandet serveras kaffe, juice och lussekatter.

Torsdagen den 14.12 - På avslutningsdagen har vi skoldag mellan 08.00 och 14.00. Föräldrar
är välkomna att vara med efter lunch, kl. 13.00-14.00, då det dukas upp bord vid
poolområdets utescen där föräldrar och syskon blir bjudna på fika. Vi kommer också att
bjudas på följande:

Skolans egen orkester börjar eftermiddagen program med att spela för oss på Gården.
Förskolan och grupp 1 sjunger på poolscenen.
Gitarrgruppen visar oss vad de lärt sig på en termin.
Dansuppvisning av flickor i grupp 3-4
Tomten kommer på besök under eftermiddagen

Trevlig Helg!
Lärarna