fredag, januari 12, 2007

Veckobrev 02

Veckobrev Vecka 02
Grupp 1/2 och 3/4





Då våra två gymnasieelever sökt sig vidare i världen har vi fått lite förändrade förutsättningar och därför arbetade vi under onsdagen fram ett nytt schema som era barn fått med sig hem. De största förändringarna är att språkvalet för år 6 och år 7 blivit utökat till 2 timmar per vecka, nu på måndagar och torsdagar. Vi har också lagt om undervisningen i engelska för grupp 2 och 3-4 i halvklass vid ett tillfälle i veckan. Ramtiderna för schemat är dock de samma, med fria på eftermiddagarna som tidigare.

Idrottslektionerna ligger inte på samma dagar som förra terminen för alla så det är bra att ni tillsammans tar en extra titt när de ligger för planeringens skull. De yngre barnen är duktiga med att ta med både vanliga gymnastikkläder och badkläder. Däremot har färre med sig skor av något slag i takt med att värmen har kommit. De yngsta barnen behöver gy-skor/sandaler som sitter ordentligt på fötterna. Med tanke på golvbeläggningens temperatur så går det inte att vara barfota.

Vi lärare har konferens på torsdagseftermiddagar även denna termin. Albertina har tidigare varit ensam under denna eftermiddag tidigare men fr.o.m. nu så kommer även Atanasio att jobba på fria.


Trevlig Helg!
Lärarna