fredag, november 23, 2007

Veckobrev 48

Vi skrev om vårt temaarbete kring ”Kropp och hälsa” i förra veckan och vi glömde skriva om den tänkta avslutningen. Vi ska nämligen avsluta arbetet med en ”Vattenolympiad” med aktiviteter kring poolen, fredagen den 14 december mellan 9.30-11.30. Föräldrar är förstås välkomna att titta på (men även delta i avslutande vattengymnastiken) och ni är också inbjudna till att äta soppa och bröd med oss kl.12 om ni anmäler er till någon lärare senast den 11 december. Vi återkommer med programmet för dagen.

Den 11 december kl. 08.00 ska vi träna i Anglikanska kyrkan på Av. 24 julho nr 1516 inför luciaframförandet den 13:e. Vi samlas denna morgon vid kyrkan så vi önskar att ni lämnar av barnen där. Är det någon som sedan också kan köra några av oss tillbaka till skolan kl. 10.00 så blir vi tacksamma för hjälpen.

Ulrika meddelar att det är bra om föräldrar till barn i grupp 1 tar en titt i loggboken framöver då matematikläxan kommer att ändras från att bara ha gällt olika tabellträningar till att bli mer differentierad.


Trevlig helg!
Lärare och rektor