onsdag, december 19, 2007

Här kommer några rader med en varm julhälsning och ett tack för året som snart är slut.

Förskolan börjar igen onsdagen den 2 januari. Onsdag tom fredag är det bara tre och fyra barn på förskolan. Dessa tre dagar är det Albertina som arbetar. Den 7:e är det fler barn på plats och Maria är då också tillbaka. Friatillsyn fram till 17.00 börjar också den 7:e för förskolebarnen

Skolan börjar för eleverna onsdagen den 9 januari. Det är då ”vanlig” skoldag och även friatillsyn till 17.00

Det kom en hälsning idag från Trine, norsklärare förra året, som gjorde mig glad. Jag har fått tillåtelse att vidarebefordra några rader om hur det gått för deras flickor när de kom tillbaka till Norge. Så här skriver Trine:
Jentene stortrives med å være hjemme, men de sjekker bilder av dere når jeg har funnet noe nytt. Og det viktige både for dem og for dere på skolen, de greier seg utmerket, de gjør det bra/veldig bra på skolen her i Norge. Inez fikk karakter kort i dag (endelig, husker dere hvordan de klaget og ville ha karakterer i fjor!), supre karakterer.
Vi önskar dem lycka till och jag sänder ett tack till Trine, Mari och alla andra lärare som kämpat gott för att alla våra barn skall lyckas bra också när de lämnar Skandinaviska skolan.

God Jul och Gott Nytt År
Jan-Anders