fredag, december 14, 2007

Julbrev

Fredagens avslutning av ”Kropp och hälsa” arbetet blev en succé och alla barnen gjorde ett mycket gott arbete. Först hade grupp 1 lektion med förskolebarnen där de berättade om kroppen och visade sin bok. Därefter fick de leda olika praktiska stationer där förskolebarnen fick lära mer om kroppen. Grupp 2 gjorde sitt avslutningsprov.

Resten av förmiddagen tillbringade vi vid poolen med förskolans 4-5 åringar och föräldrar. Aktiviteterna var många och skiftande; simning, vattenfriidrott, konstsim, simhopp, skattjakt och vattengymnastik för både stora och små. Många priser delades ut och alla barn har gjort en mycket god insats denna dag.

Så var det bara tre dagar kvar på terminen. Vi går som vanligt måndag och tisdag och på onsdag går alla till 14.00. Måndagen kommer att innehålla en del julpyssel och på tisdagen har vi idrottsavslutning och det blir lite tid till julmatstillagning i grupp 2-4 och lite städning ska vi hinna med också. På onsdag ska vi ha ett eget julprogram utan gemensam avslutning. Många elever har då redan åkt på semester men efter julgröten vid lunch så finns det möjlighet att få se oss dansa runt granen…i poolen.

Tack för ännu en innehållsrik termin med mycket gott samarbete med er föräldrar.

God Jul och Gott Nytt År!
Lärare och rektor