onsdag, december 12, 2007

Lærertjeneste i Maputo
Här kommer en särskild hälsning till alla norska föräldrar. Styrelsen har beslutat att anställa en lärare från Norge till nästa läsår. Vi har nu annonserat efter de rekommendationer vi fått, men vill be er som på något sätt har kontakter inom skolvärlden i Norge att hjälpa till genom att sprida nedanstående annons.
Med en vänlig hälsning
Jan-Anders
..................................................................................................................................................................
Skandinaviske skolen i Maputo søker lærere!Skolen drives av en foreldreforening og tilbyr omsorg/skole for barn med skandinavisk tilknytning i aldrene 2 til 18 år. Mer om skolen og det pedagogiske arbeidet finnes på www.skandskol.com.Svensk læreplan og kursplan samt styrets utviklingsplan er skolens formelle dokument. For å ytterligere kunne utvikle vår skandinaviske profil søker vi en norsk lærer med bred kompetanse og minst tre års erfaring fra grunnskolen.Tjenesten er heltid med tiltredelse 1. august 2008.Søknad og eventuelle spørsmål sendes via epost til skolens rektor Jan-Anders Andersson skandinaviskaskolan@skandskol.com. Søknaden skal bestå av CV, et personlig brev, foto og referanser.Søknadsfrist er 15 februar.