fredag, februari 01, 2008

Veckobrev 06

När vi idag tar helgledigt så gör vi det med en extra dag. På måndag så firas ”Heroes day” i Mocambique och vi är lediga på skandinaviska skolan.

På tisdag när vi startar igen så gör vi det med ett välkommen till Åsa Dahlberg från Västerås. Hon går sin sista termin på lärarhögskolan i Dalarna och kommer att göra sin slutpraktik hos oss fram till påsk. Tomas är hennes handledare och hon kommer att finnas kring palhotan på morgnarna första veckan så att ni kan träffa henne.

På onsdag, 6 februari kl. 11.00, kommer förskolan att få se dockteatern eleverna gjorde under Egyptenarbetet. Är det någon förälder som inte kunde komma i fredags så är ni också välkomna till ”gården”.

Tennisbanan på skolan har fått nya lampor och det går att nu att se bollen även efter mörkrets inbrott. Det är alltså möjligt att efter skoltid boka banan fram till 22.00 numera.

Vi vill avsluta med ett trevligt initiativ och en inbjudan till att träffas här nedan, så sprid informationen till de skandinaver ni känner.

Trevlig helg!
Lärare och rektor

------------------

Søndag 10 februar ønskes alle skandinavere velkommen til en hyggeligsammenkomst på den Skandinaviske skolen. Skolen stiller med grill og servise kl 15.00 hvor alle tar med egen grillmat og drikke. Det blir kaffe og kaker kl 17.00. For de som ikke ønsker å være med på grillingen er det fullt lov å barekomme til kaffen!
Rektor Jan Anders vil kl 17.00 gi kort informasjon om skolens tilbud somgjelder for alle skandinavere.

PS. Badetøy for de som har lyst å teste bassenget
Velkommen!
Kontaktperson: Unni Rudolfsen 826228166