fredag, februari 15, 2008

Veckobrev 08-09

Under denna vecka har vi både gett oss ut i rymden och tagit oss en titt vad vi har under jordytan. Detta arbete fortsätter ett par veckor till efter lovet.

Snart (lördagen den 8 mars för barn födda 2002-1996) är det simgala på Internationella skolan för Maputos utländska skolor och Tomas vill ha in anmälan senast den 28 februari. Det blir en festlig förmiddag (kl. 08-12) där barn och vuxna träffas och har roligt. Har ni några frågor så kan Tomas berätta mera. De äldre barnen (födda 1995 och senare) kommer att ha sin simgala på Portugisiska skolan den 15 mars.

Efter lovet så kommer rektor att skicka ut enkäter till er för att han ska kunna börja planera verksamheten för nästa läsår. Är det någon av er som känner till om det är familjer som är på väg att flytta in till Maputo så meddela gärna Jan-Anders så han kan vidarebefordra information om skolan till dem.

Nästa temaarbete (”Matematik på olika sätt”), kommer vi att ha under påskveckan, 17-21 mars, där vi kommer att ha redovisning för föräldrar fredagen den 21 mars mellan kl. 11 och 12. Därtill kommer Ulrika att samla föräldrar för en 20 minuters information under tiden barnen äter sin lunch. Det är under denna vecka som vi också har utvecklingssamtalen.

Trevlig helg och ha ett bra februarilov!

Lärare och rektor