fredag, november 28, 2008

Skandinaviska skolans veckobrev Vecka 48

På söndag, 1:a advent, möts vi på svenska residenset och lyssnar på eleverna när de sjunger adventssånger. Det räcker att barnen är där 17.00. Då får vi också hälsa på nya rektorn, Daniel Broman, som landar i Maputo tidigare på dagen.

På torsdag, 4 dec, kl.10.30 spelar grupp 1 upp sin teater ”Sagan om flodhästen”. Föreställningen väntas hålla på ca 15 minuter. Välkomna till Gårn!

Nästa vecka börjar vi på allvar träna inför Lucia och ni får gärna sprida till era vänner och bekanta i Maputo att alla är välkomna till Anglikanska kyrkan den 11 december kl.19.00 (alltså på torsdagen!). Eleverna har fått ett häfte med alla Luciasånger och vi ber er föräldrar att träna med barnen hemma. Sjung tillsammans eller plugga/läs texterna.

Det vore trevligt med fika efter Luciafirandet i kyrkan och därför ber vi er föräldrar om hjälp. När ni bakar hemma med barnen, gör lite extra och bidra till vårt Luciafika. Cecilia vill veta vad ni kan bidra med!

Eleverna har börjat ta simmärken igen och på idrottslektionerna simmar de för fullt. Pär skriver in i elevernas loggböcker vad simmärkena kostar.

Trevlig helg!
Lärarna