fredag, februari 20, 2009

Skandinaviska skolans veckobrev vecka 9

Tack alla föräldrar som hjälpte till på fixardagen! Nu kan barnen hoppa hage, kasta boll i bollruta och annat skoj.

Nästa vecka har vi sportlov och barnen är lediga hela veckan. Daniel är ledig veckan där på, men övrig personal är på plats.

Efter sportlovet kommer ni att möta två nya ansikten på skolan. Då har våra två lärarkandidater kommit; Filippa, som ska vara i grupp 1 och Johanna, som ska vara på förskolan. De stannar hos oss i fem veckor. Vi hälsar dem varmt välkomna!

Våra volontärer Elin och Johanna behöver vara lediga den 25-27 mars och det innebär att de inte kan ha kvällsfria den veckan. Pär ansvarar för kvällsfriat istället för dem, men han behöver hjälp av några föräldrar. Har du någon kul idé får du gärna prata med Pär. Var med och ha kul ett par timmar en onsdagkväll!

Kolla gärna i era bokhyllor hemma om ni har böcker som tillhör skolan. Vi saknar nämligen en hel del böcker. Vill ni donera böcker till skolan tar vi tacksamt emot det. Ge böckerna till Annikken eller Cecilia.

Vi vill bara påminna er om att lägerskolan är flyttad från v13 till v17 p g a renovering. Observera det nya datumet; 20-23 april – Lägerskola på Inhaca!

Grupp 3-4 läser August Strindbergs Fröken Julie och förbereder sig för att gå och se den på Teatro Avenida. Henning Mankell har anpassat pjäsen till Mocambique och resultatet är lysande. Vi kan varmt rekommendera den! De äldsta eleverna ska se den på söndag 8 mars kl.18.00. Följ gärna med du också!

Trevligt sportlov!
Lärarna