fredag, februari 06, 2009

Skandinaviska skolans veckobrev vecka 7

Det var en kort skolvecka det!

På onsdag bjuder rektorn in till morgonkaffe vid poolen till självkostnadspris för föräldrar som har lämnat sina barn. Kaffe står uppdukat mellan 8.00-8.45.

Konversationsengelskan drar igång på torsdag, men bara för grupp 3. Damen som skulle ha haft för grupp 2 har tyvärr meddelat att hon inte kan. Känner ni någon engelskspråkig lärare, helst, som skulle vilja jobba några timmar i veckan kan ni meddela Daniel.

Alla elever ska ha fått med sig nya telefonkatalogen. Det finns tyvärr redan en ändring. Elisabeth Axells mobilnummer är fel. Det rätta är: 826422048. Upptäcker ni fler fel är det bra om ni kontaktar Daniel.

Läxhjälpen har dragit igång på tisdagar 15.30-16.30 och torsdagar 14.20-15.20. Meddela oss lärare om ni vill att ert barn ska vara med på det, en eller två gånger i veckan.

Vi vill påminna om Fixardagen på torsdag 12 februari kl.15-17. Daniel gör en lista med förslag på förbättringar och ni/vi föräldrar gör jobbet! Ta med kaffekorgen!

Idag, fredag, har barnen sprängt läsbarometern igen! Det betyder att vi går till glassbaren nästa vecka! Självklart drar vi igång ytterligare en läsbarometer. Tack för att ni uppmuntrar era barn att läsa mycket hemma, fortsätt så:-)


Trevlig helg!
Lärarna