fredag, september 04, 2009

Skandinaviske skolen uke 36

Så var vi ferdige med andre uken av skoleåret 09/10 og vi håper at alle har hatt det bra. Det var flott at så mange hadde anledning til å være med på foreldremøtet, takk!

Denne uken begynte Gustav i Gruppe 1. Vi ønsker ham velkommen til oss, og håper at han vil trives.

Det har vært en ganske så normal uke på skolen. Barn og voksne begynner å finne arbeidsrytmen og vi faller sakte, men sikkert på plass. Med nye lærere og også noen nye elever, er det viktig at alle lærer hverandre å kjenne både faglig og sosialt, og dette tar litt tid.

I år vil ukeinformasjonen og ”utvärderingen” komme hjem på tirsdager. På ukeinformasjonen vil dere få vite litt om hvilke temaer barna jobber med og hjemmearbeid for uken. ”Veckobrevet” vil fortsatt legges ut på skolens blogg og henges opp på oppslagstavlen på fredag. Vi håper dere tar dere tid til å lese det.

Lunsjtiden er endret til kl 12.15, og selv om det serveres frukt fra kl 09.00 er det noen barn som er sultne før lunsjtid. Send gjerne med barna mellommåltid i form av frukt, grønnsaker, brød, yogurt, nøtter etc, men prøv å begrense mengden med søte kjeks og kaker. Senere lunsj betyr også at vi blir litt senere ferdig på fredager, ny sluttid blir kl 12.45.

Ettermiddagsaktivitetene kommer i gang fra uke 37. Første dag med aktivitet er tirsdag, da spilles det tennis.

Viktige datoer i høst:
29. september er det årsmøte kl. 18.30.
1. oktober arrangerer skolen Churasco Cultural kl. 18.30 for de voksne.
7. oktober arrangerer skolen Pedagogisk Café kl. 18.30.
Uke 42 reiser vi på leirskole og da har elevene fri på fredag.

Mandag 7. september er det skolefri, så vel møtt på tirsdag! Ha en riktig fin langhelg.

Lærerne