fredag, september 11, 2009

Skandinaviske skolen uke 37

Nok en uke er over og nå har vi kommet i gang for alvor. Det er mye lek og moro å se rundt skolen i friminuttene. Syklene, borgen, trærne og sandkassene blir flittig brukt. Ettermiddagsaktivitetene er kommet igang, og det var full aktivitet på tennisbanen både tirsdag, onsdag og torsdag.

Denne uken har det vært litt byggearbeid bak ved den lille førskolen. Ett-åringen skal få sin egen lille ”gård”.

Dette var første uke da elevene fikk med seg ”ukeplan” hjem. Foreløpig prøver vi oss fram når det gjelder type og mengde informasjon. Vi håper at alle som ville ha planen per e-post fikk den. For å ikke gjøre det altfor komplisert ble den bare sendt til en e-postadresse per familie. Gi gjerne beskjed om den ikke kom fram.

På mandag i neste uke tar vi turen til Surf. I skrivende stund er ikke totalt antall leste boksider talt opp, men for å markere slutten på utfordringen, om å lese 500 sider i løpet av ferien, spiser vi is etter lunsj på mandag. Vi kommer selvfølgelig tilbake med en ny leseutfordring.

Til slutt vil vi minne dere på å ta med badeklær og håndklær hjem på fredager. Har det hengt på skolen hele uken, trenger det sikkert en vask før det kommer tilbake på mandag.

Ha en super helg!

Lærerne