fredag, oktober 09, 2009

Skandinaviske skolen uke 41

En ny skoleuke er slutt og denne uken fikk vi besøk av sommeren. Det ble målt 37 grader midt på dagen og da var det godt med et bad etter lunsj. Det var vel også første gang denne terminen at vi følte behov for å bruke air-conditionen inne i klasserommene.

Vi håper at værgudene står oss bi også neste uke og at vi får deilig, varmt solskinnsvær oppe i Bilene. Værmeldingen lover i hvert fall sol, så gjenstår det å se. Uansett så blir det sikkert noen spennende, morsomme og forhåpentligvis uforglemmelige dager. Stedet vi skal bo på har en hjemmeside, så hvis noen er interessert kan de gå inn på: http://www.mahelanelodge.co.za/ Vi har satt opp romfordelingen slik:

Chalet 2: Annikken, Alexander, Albin, Kasper, Jonatan

Chalet 6: Thomas, Astor, Simon, Rasmus

Chalet 7: Pernilla, Ella, Lydia, Izabell, Lovisa, Maj

Chalet 8: Daniel, Felix, Gustav, Mads, Emil

Chalet 10: Atansio, Rio, Stephan, Nicolas

Chalet 11: Louise, Vera, Kajsa, Sina, Fanny, Alexandra

Vi regner med å være trøtte på torsdag når vi kommer tilbake og da er det deilig å tenke på at alle skolebarn har fri på fredag (16/10).

I uke 43 bryter vi med den oppsatte timeplanen og bruker en del av timene til etterarbeid etter leirskolen. Vi håper å kunne dele med dere der hjemme det vi har jobbet med, vi kommer tilbake til tidspunkt for dette.

Barna får nå ukeplanen på fredager og det er mange som er flinke til å gjøre og levere leksene til rett tid. Allikevel ser vi at det er mange som ikke klarer å få gjort det de skal. Vi vil be dere voksne der hjemme, om å hjelpe barna med leksearbeidet. De fleste får nå ukeplanen som e-post (får dere den ikke ta kontakt med Annikken) samt at barna får den med seg i papirform, gå gjennom denne sammen med barna og avtal hjemme hvordan deres barn best skal kunne gjøre ukens arbeid hjemme eller på leksehjelpen.


Vi håper alle får en deilig avslappende weekend!


Lærerne