fredag, november 27, 2009

Skandinaviske skolen uke 47

Denne uken har det vært vått og kjølig, men neste uke håper vi på litt sol og varme igjen. Mange barna har hatt det morsomt i søledammene på skolen og så er det så mye bedre å bygge i sandkassen – det som bygges står mye lengre…

Det har vært få tilbakemeldinger fra dere foreldre på lekseplanene som vi sender ut på fredag. Vi håper at dere leser våre kommentarer om uken som har vært, og at dere synes at informasjonen om det som skjer på skolen er interessant.

Nå som det har vært litt dårlig vær er det flere av barna som har klaget over at de fryser. Det kan være lurt å sende med en genser og evt. en bukse når været er så ustabilt. Det blir ganske kaldt inne og da er det lett at man fryser litt når man sitter stille og jobber.

Denne uken har Klas hjulpet oss med å trene til sangopptredenen vi skal ha hos den svenske ambassadøren 1. advent (29. november kl. 17) – tusen takk til Klas, for at han stiller opp! Vi skal synge på Lucia i den Anglikanske kirken torsdag 10. desember, så hold av begge datoene. Vi lover fin sang begge dagene.

Private leker (leksaker) vil vi at dere beholder hjemme, de har lett for å bli borte eller bli ødelagt hvis de tas med på skolen og fria.

Det er stadig barn som kommer for sent til skolen og vi vil derfor minne dere foreldre på at skoledagen starter kl. 08.00 og at vi forventer at alle elevene er på plass da.

Ha en fin helg!

Lærerne