fredag, november 27, 2009

Skandinaviske skolen uke 48

Denne uken kom solen og det var godt. Bassenget har vært flittig benyttet både i skoletid og på fria, en avkjølende dukkert er deilig når hodet koker og kroppen er svett. Det er supert hvis alle kan ha badetøy og håndkle med seg hele uken.

Forrige ukes ukebrev var ikke kommet ut på bloggen, men det har heldigvis hengt oppe på oppslagstavlen. For sikkerhets skyld repeterer vi de viktigste punktene her:

• Alle skoleelever synger 1. advent hos den svenske ambassadøren kl 17.00. Det er Klas og Miriam som er så snille å lede koret, tusen takk til dem! Barn som skal være med å synge må ha foreldre med.

• Private leker (leksaker) vil vi at dere beholder hjemme, de har lett for å bli borte eller ødelagt hvis de tas med på skolen og fria.

Vi er ikke før kommet oss gjennom 1. advent før vi begynner å tenke på Luciafeiringen. 10. desember skal vi i år som i fjor ha Luciatog på skolen om morgenen og i den Anglikanske kirken på kvelden. Vi trenger hjelp til å bake til fikaet på kvelden, og håper noen foreldre kan ta på seg dette. Det kommer mer informasjon om dette hjem sammen med ukeplanene for uke 49. Dagen etter luciafeiringen (fredag 11. desember) begynner skoledagen kl. 10.

De to siste skoleukene løser vi delvis opp timeplanen og setter i gang med juleforberedelsene for alvor. Vi har julepyssel, baker litt og kanskje ser vi også en julefilm. Er det noen foreldre som har lyst til å hjelpe oss er dere hjertelig velkommen til det. Vi kommer tilbake med mer informasjon i neste uke.

Er det elever som skal være borte i løpet av de to siste skoleukene vil vi gjerne ha melding om dette så tidlig som mulig på grunn av planlegging av aktiviteter.

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig trivelig helg!

Lærerne