fredag, november 06, 2009

Skandinaviske skolen uke 45

Ukene raser i vei og nok en fredag er over. Det har vært en uke med litt blandet vær, men heldigvis har det vært litt sol, så alle som har villet har kunnet bade i lunsjpausen, deilig!

Etter tre uker uten ”vanlig” skole kjentes det bra å komme inn i normal rytme igjen. Denne uken har gruppe 1 fortsatt sin reise langt, langt tilbake i tid, helt tilbake til Ordovicium har de vært og spør dere der hjemme hva som skjedde på den tiden får dere nok høre om pigghuder (eller tagghudingar som de kalles på svensk). Gruppe 2 og 3 begynte på onsdag å sy julestrømper og flette julekurver som skal selges på ”The International Christmas Fair” den 14. november. Vi fortsetter med arbeidet neste onsdag.

Minner om ”Pysselkvällen” som arrangeres av foreldre på skolen onsdag 11/11 kl 17-20, se eget skriv som er delt ut til alle barn.

Neste uke ønsker vi en ny elev velkommen til oss i gruppe 2, det er Isolde. Hun skal være her en periode og vi håper hun vil trives hos oss, hjertelig velkommen til deg!

Vær på utkikk etter IUP’en i leksemappen, vær så snille og skriv under og returner ett eksemplar til skolen. Det skal også ligge en bildebestillingslapp i leksemappen neste uke, ønsker dere bilder av elevgruppen(e) fyller dere ut og leverer lappen til en av lærerne. Klas ordener med opptrykk og det er vi glade for.

I dag sender vi ut ”ny” ukeplan til alle barn. Der står neste ukes lekser, litt om hva vi skal drive med neste uke samt elevenes ”utvärdering” og en kommentar fra læreren om hvordan uken som har vært. Det er også plass til en foreldrekommentar på arket. Spørsmål, ris eller ros, vi ta i mot alt og prøver å svare etter beste evne.

Til tirsdag er det ”Maputo City Day” og i den forbindelse er det skolefri både mandag og tirsdag, så velkommen igjen på onsdag!

Fredag 13. november kl. 12.30 er alle foreldre invitert til framvisning av de digitale fortellingene som vi jobbet med på leirskolen. Håper mange har anledning til å komme, fortellingene ble kjempefine!!!

Ha en fin helg!

Lærerne