fredag, mars 30, 2007

Veckobrev 13

Veckobrev Vecka 13
Grupp 1/2 och 3/4



Påsklovet närmar sig med stormsteg och vi går nästa vecka in i påskveckan där vi går t.o.m. skärtorsdag. När nästa helgdag kommer, tisdagen den 1 maj, så har några lämnat in ledighet för klämdagen 30 april och andra har inte gjort det men eleverna pratar om att de inte kommer att vara här. För planeringens skull så vill vi alltid ha ledighetsansökan i god tid så meddela oss snarast om ni tänker ta ledigt då.

Nästa vecka kommer vi på onsdag (3 april) att åter inta Maritimo där vi delar upp oss i två grupper med sista delen i seglarskolan för de flesta och ”strandäventyr” för de övriga. Vi ber återigen att få hjälp med skjuts och vi startar 08.00 som tidigare men vi kommer att äta lunch på stranden så upphämtningstiden för de som skjutsar till skolan så blir den 13.45. De som har lektion 14.20-15.20 går den som vanligt.

Onsdagen den 9 maj kommer vi att organisera en speciell ”friakväll” för alla barn och ungdomar med skandinavisk anknytning (om de så bara är språkmässigt). Vi riktar oss inte bara till ungdomar och vuxna som inte annars besöker Skandinaviska skolan utan till alla föräldrar. Olika aktiviteter anordnas och lärarna finns på plats för samtal och diskussioner; fritt eller efter tema/ämnen. Har ni specifika önskemål och förberedelser behövs, så hör gärna av er.

Nästa vecka skickar vi hem information och packningslista för Inhaca, 23-26 april.


Trevlig Helg!
Lärarna