torsdag, maj 29, 2008

Veckobrev 23

På elevrådet i måndags tog elevrepresentanten i gr 1 upp att de ville fortsätta med cykling på idrottsplanen. Tomas kommer att finnas tillgänglig där på tisdagar 15.30-16.15 de två sista tisdagarna (3 och 10 juni). Det är alltså samma dag och tid som under cykelskolan.

Påminnelse för de anmälda: Audition ”Idol Maputo” för Skandinaviska skolans elever 9-18 år sker på fredag kl. 11.00.

Efter fredagslunchen den 6:e juni 12.30, så har vi vernissage på foton som eleverna tog vid besöket i Niassa. Var och en har valt ut några foton som har förstorats och ramats in och nu är de till försäljning till högstbjudande. Fotona kommer att beskådas på skolans tak där det också bjuds på kaffe och rulltårta. Ni kan också läsa elevernas reportage som ska skickas in till tidningen ”Sverigekontakt” och se på ett bildspel om besöket i Lichinga med omnejd.
Buden på fotona läggs i lådan i skolans entré och behållningen går till skolans fond för lokalanställda. Denna fond startade lärarna på skolan förra året när några av våra medarbetare på skolan råkade ut för olyckor, skador och stöld. Budgivningen avslutas avslutningsdagen den 13 juni kl. 08.00 och de lyckliga ägarna får vara beredda med plånboken då ni tillkännages under avslutningsprogrammet senare under dagen.

Senare denna fredag 6 juni kl.18.00 blir det nationaldagsfirande hos den svenska ambassadören.

Snart har vi sista fredagen här, avslutningsfredagen den 13 juni. Vi återkommer nästa vecka med mer detaljer men vi kan redan nu avslöja att skolans elever övar sång och dans för ett musikalframträdande i kärlekens och rock´n rollens tecken.

Trevlig helg!
Lärare och rektor