fredag, maj 09, 2008

Veckobrev 20

Under kommande vecka så är grupp 2 (med Cecilia, Ulrika och Tomas) på studiebesök i Lichinga från måndag till torsdag. Eleverna i grupp 2 är sedan kompensationslediga på fredagen den 16 maj. Grupp 1 har en vanlig vecka på skolan och grupp 4 arbetar med ett ekonomiprojekt. Ansvariga för verksamheten på hemmaplan är Pär, Renée och Kjersti men även slöjdläraren Inna Bigge och engelsklärare Diane Herman kommer att ha lektioner med grupp 1 denna vecka.

Inbjudan till 17 maj firandet har gått ut separat. Lärare, elever och föräldrar samlas vid norska ambassadörens residens på Av. Do Zimbabwe 150, kl. 07.50. Vi kommer sedan att gå till familjen Masst-Rønnings hem på Rua Dom Carlos 130, för lek och fika så vi kommer att avsluta vårt firande där ca. kl.12. Adresserna är desamma som förra året för de föräldrar som inte kommer att vara med utan bara ska lämna och hämta.

På tisdagen den 20 maj har vi möjlighet att gå med alla barnen (gr 1-4) den ca 10 min långa promenaden bort till idrottsplatsen för att träna lite friidrott. Vi kommer att gå från skolan ca 9.40 och vara tillbaka vid 11.00. Är det någon förälder som vill följa med och kratta i längdhoppsgropen eller hålla i tidtagaruret så får ni gärna följa med. Meddela Tomas i så fall.


Trevlig helg!
Lärare och rektor