fredag, januari 23, 2009

Skandinaviska skolans veckobrev v. 5

Det var jätteroligt att så många föräldrar kom på föräldramötet! Tack för ett gott samarbete!

Vi vill påminna er om att läsa i Loggboken särskilt på måndagar. Då står veckans läxor och uppgifter i den och även lärarkommentar från fredagens utvärdering.

Det är väldigt viktigt att barnen har med sig gympakläder när de har idrott. Bra skor på fötterna är jätteviktigt eftersom idrottsplanen är väldigt hård. Barnen ska också ha med sig badkläder måndag – fredag, de kan hänga kvar på skolan. Grupp 1 har idrott måndag och fredag, grupp 2-4 har idrott tisdag och torsdag.

Nästa vecka fortsätter vi lärare att ha en timmes eftermiddagsaktivitet per dag. Det kan vara att pyssla, måla, baka eller sporta. Dessutom kommer Fransisco, Olivia och Albertina att finnas med på fria. På onsdagens kvällsfria är Ulrika och Cecilia ansvariga. Veckan därpå är volontärerna här och hjälper till med dessa aktiviteter.

Läxhjälpen på tisdag och torsdag eftermiddag drar igång först vecka 6. Är det någon förälder som vill hjälpa till kan vi dra igång redan nästa vecka. Säg bara till någon av oss lärare.

Den 3 februari är det Heros day och skolan är stängd både måndag och tisdag, 2-3 februari.

Nästa vecka ska vi ta nya kort till hemsidan. Pär har börjat uppdatera den och kommer att fortsätta under nästa vecka.

Slutligen vill vi att ni bokar in 12 februari kl. 15-17. Då är ni välkomna till Skandinaviska skolan på Fixardag. Vi hjälps åt att göra skolgården ännu roligare och bättre än vad den är nu! Glöm inte att ta med fikakorg – mycket viktigt!

Trevlig helg!
Lärarna