fredag, januari 30, 2009

Skandinaviska skolans veckobrev Vecka 6

Vi vill tacka Ulrika Modéer som hjälpte till med läxläsningen både i tisdags och i torsdags. Det var väldigt uppskattat! Och tack också till Niklas Lehman för flugskyddet!

På förekommen anledning vill vi uppmana alla, både stora som små och särskilt de allra yngsta, att bada med badkläder på i skolans pool. Poolen ska kännas fräsch för alla att bada i!

Snälla, snälla föräldrar, skicka med bad- och idrottskläder. Det står på barnens schema när de har idrott. Badkläder kan de ha med sig varje dag!

Tyvärr måste vi meddela att lägerskolan på Inhaca är framflyttad på grund av renovering. Biologistationen, där vi brukar ha lägerskola, får ett ansiktslyft och det ska vara klart i slutet på mars. Vi har bokat in oss v 17, 20-23 april, för att vara på den säkra sidan! Ändra det i era almanackor!

När vi kommer tillbaka efter en extra lång helg, möter vi två nya ansikten på skolan. På onsdag är volontärerna Johanna och Elin här. Välkomna!

Slutligen vill vi påminna om skolgårdsfixardagen, 12 februari kl. 15-17. Kavla upp skjortärmarna och förbättra skolgården för era barn! Ta med kaffekorgen!

Trevlig långhelg!
Lärarna