fredag, maj 22, 2009

Skandinaviska skolans veckobrev vecka 21

Förra veckans försäljning av konstverk gav vaktmästarfonden närmare 8000 mtn. Tack alla ni som var med och bidrog! Ni som ännu inte betalat era konstverk kan göra det till Daniel på måndag.

På måndag, 25/5, har grupp 1 klädsim och behöver ha med sig extrakläder; ett par långa mjukisbyxor och en långärmad tröja.

Samma måndag börjar vi öva inför Sveriges nationaldag, som i år firas dagen innan, 5 juni kl.15.00-18.00 på svenska residenset.

Fredagen därpå, 12/6 har vi skolavslutning. Alla föräldrar är välkomna kl.10.00 för en sommaravslutning och efteråt blir det fika. Därefter önskar vi varandra en glad sommar!

Alla barn har fått med sig en enkät hem som ni ska fylla i. Det är barnen som ska fylla i den, men några behöver lite läshjälp. Vi ber er lämna in den för att vi på bästa sätt ska kunna utvärdera och utveckla vår verksamhet.

I våras var barnen med på en stor mattetävling, Kängurutävlingen. Nu finns det en artikel om den tävlingen och med bilder på barnen, i mattetidningen ”Nämnaren”. Den hittar ni i stråhyllan i trapphallen.

Vi skulle gärna vilja ha en kopia av teatern om Moçambiques historia, som eleverna spelade upp i fredags. Ni föräldrar som filmade kanske kan hjälpa oss med det?


Trevlig helg!
Lärarna